Muurisolatie

Waarom zou je dit doen?

Als je met structurele gebouwproblemen kampt of nood hebt aan de renovatie van je gebouw, neem dan zeker muurisolatie mee als maatregel. Ook zonder grondige renovatie zijn er mogelijkheden om het comfort van uw gebouw te verbeteren en het energieverbruik te laten dalen.
 

Hoeveel energie bespaar je?

Spouwmuurisolatie kan relatief goedkoop. De maatregel heeft een terugverdientijd van 3 à 5 jaar. Ze levert al snel 20 tot 25 % energiebesparing op. Voor de uitvoering moet wel eerst een correcte controle gebeuren van de spouw om na te gaan of deze voldoet aan alle randvoorwaarden.

Muren na-isoleren langs de buiten-of binnenzijde is een meer intensieve maatregel. Bij structurele gebouwproblemen is dit op de langere termijn echter de meest rendabele oplossing.
 

Maak gebruik van onze raamovereenkomst

Ben je op zoek naar een kwalitatief studiebureau en aannemer voor je isolatieproject, maak dan gebruik van onze raamovereenkomst. Onze Raamovereenkomst "Studie, uitvoering en werfopvolging" ontzorgt je van de gebouwanalyse tot en met de opvolging van de uitvoering. Onze projectleiders zorgen voor de kwaliteitsbewaking en staan met het studiebureau klaar voor al je vragen.

Klik hier voor meer informatie over de raamovereenkomst 'Studie, uitvoering en werfopvolging'.

Vraag nu je muurisolatie aan