Login klanten

Bent u klant voor energielevering en wilt u uw gegevens raadplegen of ons een vraag stellen?Klik hier om naar het klantenportaal te gaan

   

Bent u geen klant, maar nieuwsgierig?

Het VEB Klantenportaal is het voornaamste communicatiemiddel tussen ons en onze klanten voor energielevering. Ons portaal is 7 op 7 beschikbaar en overal toegankelijk.
 
Het klantenportaal zit boordevol nuttige gegevens voor onze klanten. Transparant geven we er al hun verbruiks- en facturatiegegevens door. De klant kan er onder andere aan budgetraming en –opvolging doen.
 
Overal proberen we te zoeken naar de efficiëntste manier van werken. We moedigen de klanten actief aan om vragen en wijzigingen via het portaal door te geven. Dat is tijd- en kostenbesparend voor beide partijen. Een groot voordeel voor de klant is ook dat hij op die manier zijn volledige historiek van vragen en antwoorden kan raadplegen.
 
Ons uitgebreid en interactief klantenportaal kwam er niet zomaar. We werkten intensief samen met de ontwikkelaar Gen. Om het klantenportaal optimaal op maat van onze doelgroep af te stemmen, zaten we eveneens regelmatig bijeen met enkele overheidsdiensten die als klankbord dienden: Het Facilitair Bedrijf, Agentschap Wegen en Verkeer, VDAB, GO! en De Lijn.
 
Onze inspanningen werden begin december 2014 beloond met een eGov Award in de categorie ‘samenwerking’.

  egov award

Vraag vrijblijvend meer info