Onze klanten

Binnentuin Hof van Liere - Universiteit Antwerpen
Door ons energieprestatiecontract besparen we jaarlijks 26% op onze energiefactuur waarvan 3% onmiddellijke winst na aftrek van de investeringskost.
Lieven Willems
Universiteit Antwerpen
Marc Thielens
Het VEB hanteert een dynamische aanpak. Hun handelen is adequaat en to the point. Snelle reacties maken dat onduidelijkheden zich niet opstapelen maar dat het beoogde doel vlot wordt bereikt. Effectiviteit staat dus hoog in het vaandel.
Marc Thielens
De Scheepvaart
Steven Dessein
Omwille van de scherpe prijszetting kiezen we voor het VEB als leverancier van gas en 100% groene elektriciteit.
Steven Dessein
Plantentuin Meise
wegenwerkers AWV
The proof of the pudding is in the eating. En the eating is helemaal wat het menu beloofde: ontzorging, zeer goede klantenservice, flexibiliteit, expertise, scherpe prijs, en een betere budgetraming zijn allemaal waargemaakt.
Bart Janssens
Agentschap Wegen en Verkeer
zorgverleners OPZC Rekem
Het VEB begeleidt ons OEPC-project. Met dit energieprestatiecontract is een besparing van meer dan 30 procent op de huidige energiefactuur gegarandeerd.
Walter Vandeneede
OPZC Rekem
VEB biedt een gehele ontzorging met betrekking tot de wetgeving rond overheidsopdrachten en dit tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
Alain Caytan
VDAB
Marc Vrebos
Duurzaam omgaan met energie is voor ons al jarenlang een dagdagelijkse ambitie. Het is voor ons dus een evidentie om samen te werken met een partner die bewust mee wil investeren in duurzame energievoorziening en het efficiënt gebruik hiervan.
Marc Vrebos
Ancienne Belgique
Peter Bockstaele
We namen binnen de stuurgroep deel aan constructieve vergaderingen, één na één werden er knopen doorgehakt in een vriendschappelijke sfeer, om tot het doel te komen: een nieuwe toekomst voor de raamcontracten aardgas en elektriciteit.
Peter Bockstaele
Het Facilitair Bedrijf
Door het grote volume is de prijs mooi. Verder verliezen we geen tijd met het vergelijken van energieleveranciers, bestekken opmaken en aanbesteden.
Martin Viaene
Provincie Vlaams-Brabant
Roel Leemans
De beperking van administratie, vrijstelling van de wet OO, de aanwezige expertise en de scherpe tarieven: 4 redenen waarom we op de kar van het VEB zijn gesprongen.
Roel Leemans
Muntpunt
gebouw Vlaams Welzijnsverbond
Het meest interessante aan de energiescans is dat ze een handvat zijn. Ze helpen prioriteiten te stellen. Intussen hebben de scans binnen onze vzw voor een groter klimaatplan gezorgd.
Jan De Cooman
Vlaams Welzijnsverbond
Pieter Devos
Voor zes van onze scholen hebben we zonnepanelen laten plaatsen. Het VEB zorgde voor het raamcontract en wees ons op de energielening van AGION. Dat betekent voor onze scholen dus een winst vanaf dag één.
Pieter Devos
Scholengemeenschap basisonderwijs regio Tielt
leerlingen staan in vorm van hartje
Dankzij het VEB hebben onze onafhankelijke methodescholen één duidelijk aanspreekpunt voor 100% groene energie.
Catherine Devos
FOPEM
gebouw Sint-Lodewijkscollege
Toen het VEB de globale aanpak van een EPC-traject voor onze scholengroep voorstelde, klaarde de hemel open voor onze directie. We zijn heel enthousiast om zo de noodzakelijke stappen te zetten voor een duurzaam klimaatvriendelijk beleid.
Koen Seynaeve
Sint-Lodewijkscollege
Kenny Verhulst
De samenwerking met het VEB en het studiebureau is vlekkeloos verlopen. Nu hebben we een werkinstrument waarmee we de komende jaren aan de slag kunnen, en zo ons steentje bijdragen aan een beter klimaat. Een aanrader!
Kenny Verhulst
Zorgbedrijf Harelbeke

Enkele van onze klanten

Wil u meer uitleg over onze diensten?

Onze klantverantwoordelijken staan voor u klaar.