Onze klanten

Binnentuin Hof van Liere - Universiteit Antwerpen

Lieven Willems
Universiteit Antwerpen

Door ons energieprestatiecontract besparen we jaarlijks 26% op onze energiefactuur waarvan 3% onmiddellijke winst na aftrek van de investeringskost.
Marc Thielens

Marc Thielens
De Scheepvaart

Het VEB hanteert een dynamische aanpak. Hun handelen is adequaat en to the point. Snelle reacties maken dat onduidelijkheden zich niet opstapelen maar dat het beoogde doel vlot wordt bereikt. Effectiviteit staat dus hoog in het vaandel.
Steven Dessein

Steven Dessein
Plantentuin Meise

Omwille van de scherpe prijszetting kiezen we voor het VEB als leverancier van gas en 100% groene elektriciteit.
wegenwerkers AWV

Bart Janssens
Agentschap Wegen en Verkeer

The proof of the pudding is in the eating. En the eating is helemaal wat het menu beloofde: ontzorging, zeer goede klantenservice, flexibiliteit, expertise, scherpe prijs, en een betere budgetraming zijn allemaal waargemaakt.
zorgverleners OPZC Rekem

Walter Vandeneede
OPZC Rekem

Het VEB begeleidt ons OEPC-project. Met dit energieprestatiecontract is een besparing van meer dan 30 procent op de huidige energiefactuur gegarandeerd.

Alain Caytan
VDAB

VEB biedt een gehele ontzorging met betrekking tot de wetgeving rond overheidsopdrachten en dit tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
Marc Vrebos

Marc Vrebos
Ancienne Belgique

Duurzaam omgaan met energie is voor ons al jarenlang een dagdagelijkse ambitie. Het is voor ons dus een evidentie om samen te werken met een partner die bewust mee wil investeren in duurzame energievoorziening en het efficiënt gebruik hiervan.
Peter Bockstaele

Peter Bockstaele
Het Facilitair Bedrijf

We namen binnen de stuurgroep deel aan constructieve vergaderingen, één na één werden er knopen doorgehakt in een vriendschappelijke sfeer, om tot het doel te komen: een nieuwe toekomst voor de raamcontracten aardgas en elektriciteit.

Martin Viaene
Provincie Vlaams-Brabant

Door het grote volume is de prijs mooi. Verder verliezen we geen tijd met het vergelijken van energieleveranciers, bestekken opmaken en aanbesteden.
Roel Leemans

Roel Leemans
Muntpunt

De beperking van administratie, vrijstelling van de wet OO, de aanwezige expertise en de scherpe tarieven: 4 redenen waarom we op de kar van het VEB zijn gesprongen.
leerlingen staan in vorm van hartje

Catherine Devos
FOPEM

Dankzij het VEB hebben onze onafhankelijke methodescholen één duidelijk aanspreekpunt voor 100% groene energie.

Enkele van onze klanten

Wilt u ook een efficiëntere aanpak voor uw energiebeheer?

Onze medewerkers zitten vrijblijvend met u samen en geven verdere toelichting.