VEB2030

Eind 2017 lanceerde VEB het platform VEB2030. Deze campagnepagina wil overheidsdiensten en het brede publiek bewust maken van de klimaatinspanningen en -uitdagingen van de publieke sector. Je ziet de 'beste dalers' qua energieverbruik, van 2015 tot nu. Publieke diensten die zich aanmelden voor de campagne kunnen ook in detail hun eigen verbruik opvolgen, en publiceren voor hun publiek als ze dat willen.

Momenteel staat de campagne tijdelijk op pauze. We zullen zeker alle door ons gekende publieke diensten contacteren als we terug actief op deze campagne werken. 

Bedankt voor uw interesse alvast.

Uiteraard kan u uw cijfers al beginnen verbeteren. Wist u dat u bijvoorbeeld alleen al door de regelingen van uw verwarming en verlichting aan te passen 20 tot 30% energie kan besparen? Deze en andere tips vindt u op www.energienetwerk.be, en ook evenementen op maat van uw sector om de kennis en 'best practices' rond energiebesparing met elkaar te delen.

VEB heeft al ook al heel wat diensten in de aanbieding en in voorbereiding om u te helpen met uw energiebesparing. U hoeft zelf geen aanbesteding meer te doen, daar zorgen wij al voor. Verder staan onze experten energie-efficiëntie bij in de kwaliteitsbewaking en projectopvolging.

Klik hier om meer te leren over onze energiebesparende maatregelen.