Webinars 2021

Momenteel staan volgende webinars gepland:
 
 • Webinar Actieplan Energie-Efficiëntie - 2 februari, 10-11u - enkel voor centrale VO

  Wij hebben subsidies voor jou, laat ze niet liggen!
  Ook dit jaar kan je weer subsidies krijgen voor energiebesparingsprojecten. Volledige info over het Actieplan Energie-Efficiëntie vind je hier.

  Weet je niet goed hoe je de projectaanvraag invult? Of je hebt wel een idee voor een of meerdere energiebesparende maatregelen, maar je hebt nog geen energiescan of haalbaarheidsstudie laten doen om je projectvoorstel kracht bij te zetten?
  In beide gevallen kan het VEB je helpen.

  In dit webinar van een uurtje leer je heel praktisch hoe je de aanvraag aanpakt. Ook hoor je hoe we jou kunnen helpen met een haalbaarheidsstudie voor jouw energiebesparende maatregelen.
   
 • Webinar 'Regeltechnische optimalisatie' - 16 februari, 10-11u30

  Een van de eenvoudigste en snelste manier om onnodig energieverbruik te verminderen, is te kijken naar je regelingen en instellingen. Zowel verwarmings-, ventilatie- en airconditioningssystemen (HVAC) als verlichting zijn in veel gevallen niet optimaal ingesteld, waardoor er veel energie verloren gaat. Leer meer over deze maatregel en onze raamovereenkomst in dit webinar.
   
 • Webinar PLAGE - 18 februari, 10-12u

  PLAGE staat voor Plan voor Lokale Actie voor het Gebruik van Energie. Als je gebouwen in Brussel hebt, moet je hier waarschijnlijk aan voldoen. Volg deze vragenlijst om te zien of jouw organisatie onderworpen is aan de PLAGE-verplichting.
  Het VEB heeft een raamcontract om je volledig te ondersteunen met PLAGE. Kom er in dit webinar alles over te weten.
   
 • Webinar 'Aanneming gebouwschil' - 23 maart, 10-11u30

  In maart zal ook ons raamcontract aanneming voor gebouwschilmaatregelen beschikbaar zijn. Hiermee kan de renovatie en isolatie van daken, vloeren, muren en schrijnwerk eenvoudig en conform de wet op de overheidsopdrachten afgeroepen worden. Heb je dus al een kwaliteitsvolle studie voor deze maatregelen liggen, of zoek je gewoon een betrouwbare aannemer, dan kan je binnenkort onmiddellijk tot uitvoering overgaan, zonder zelf een aanbesteding te moeten doen. Leer meer over dit type maatregelen en onze raamovereenkomst in dit webinar.


Je kan tot een dag voor het webinar inschrijven. Onze eventmedewerker Frank stuurt je de weblink om deel te nemen aan dit webinar.

Inschrijving