Webinar zonnepanelen 30/5

Onlangs heeft de Vlaamse regering beslist dat grotere verbruikers zonnepanelen moeten laten installeren. Voor de overheid wordt dit verplicht bij verbruikers vanaf 250 MWh per jaar. Alle informatie over deze verplichting vind je op deze website van de Vlaamse overheid.

Weet je niet goed welke installateur goede kwaliteit levert, of hoe je aan de openbare aanbesteding moet beginnen? Geen nood, wij selecteerden de kwaliteitsvolle installateurs al voor jou. Kom meer te weten over onze dienst zonnepanelen op ons webinar van 30 mei 2023, van 10 tot 11u30.

Uiteraard ben je ook welkom op dit webinar als je niet onder de nieuwe verplichting valt, maar wel interesse hebt in onze dienst zonnepanelen.

Inschrijvingen zijn afgerond.

Webinar Terra 28/6

Vanaf nu houden we regelmatig een webinar met demo over onze energiedatabank Terra. Er komen geregeld nieuwe toepassingen bij, dus willen we jullie zo goed als mogelijk informeren. Met meer inzicht in deze tool, kunnen jullie er ook veel meer informatie uithalen voor jullie energiebeheer. 

De eerste sessie van de reeks staat gepland op 28 juni 2023, van 10 tot 11u30.

Dit webinar wordt opgenomen. Alle deelnemers krijgen de opname achteraf. Schrijf dus ook gerust in als de datum jou niet past.

Webinar HVAC en gebouwschil 30/6

Om geen onnodige energie te verbruiken, dien je in de eerste plaats je isolatie en schrijnwerk aan te pakken. Voor alle mogelijke maatregelen rond dak-, vloer-, muurisolatie en vervanging van schrijnwerk heeft het VEB de nodige raamcontracten (met of zonder voorafgaande studie). Je hoeft dus zelf geen aanbesteding te doen. 

Vervolgens kan je bekijken of je verwarming en koeling nog optimaal is. Voor alle diensten rond 'Heating, Ventilation, Airconditioning' (HVAC) heeft het VEB eveneens een raamcontract beschikbaar. 

Schrijf nu in voor het gratis webinar van 30 juni 2023 om meer te leren over onze diensten HVAC en gebouwschil. Het webinar vindt plaats van 10u tot 12u.

Het webinar wordt opgenomen. Als je interesse hebt, maar niet live kan volgen, schrijf dan toch in om via de opname uitgesteld te kijken.

Inschrijving

Ik schrijf me in voor:
* Verplicht veld