Energie besparen

Tip: al eens aan EPC gedacht?

Een energieprestatiecontract (EPC) is een totaalproject met besparingsgarantie. Je kan hierbij dus meerdere maatregelen (energiebesparing en hernieuwbare energie) combineren.
Meer

Zij werken al samen met VEB

zorgverleners OPZC Rekem
Het VEB begeleidt ons OEPC-project. Met dit energieprestatiecontract is een besparing van meer dan 30 procent op de huidige energiefactuur gegarandeerd.
Walter Vandeneede
OPZC Rekem
Kenny Verhulst
De samenwerking met het VEB en het studiebureau is vlekkeloos verlopen. Nu hebben we een werkinstrument waarmee we de komende jaren aan de slag kunnen, en zo ons steentje bijdragen aan een beter klimaat. Een aanrader!
Kenny Verhulst
Zorgbedrijf Harelbeke
Binnentuin Hof van Liere - Universiteit Antwerpen
Door ons energieprestatiecontract besparen we jaarlijks 26% op onze energiefactuur waarvan 3% onmiddellijke winst na aftrek van de investeringskost.
Lieven Willems
Universiteit Antwerpen
gebouwen Zorgbedrijf Meetjesland
Het VEB heeft ons stap voor stap geholpen bij de aanvraag van een energiescan en de bijhorende subsidies. We zijn heel tevreden over de samenwerking!
Jan Bogaert
Zorgbedrijf Meetjesland
gebouw Het Veer
We zijn blij met deze kans om ons energieverbruik aan te pakken. Het VEB volgt dit traject goed op, en we appreciëren de snelheid en de flexibele houding van het studiebureau.
Dirk Florin
Revalidatiecentrum Het Veer
gebouw Vlaams Welzijnsverbond
Het meest interessante aan de energiescans is dat ze een handvat zijn. Ze helpen prioriteiten te stellen. Intussen hebben de scans binnen onze vzw voor een groter klimaatplan gezorgd.
Jan De Cooman
Vlaams Welzijnsverbond

Enkele van onze klanten

Wil je meer uitleg over onze energiebesparende maatregelen?

Onze klantverantwoordelijken staan voor je klaar.