Energie-efficiëntie is meer dan een modewoord, het is een noodzaak. Binnen de publieke sector is er nog een groot besparingspotentieel. Moet elke overheidsinstelling daarom energie-expert worden? Wij denken van niet. Je kan je concentreren op je kerntaak, wij zetten onze kennis en expertise in om jouw energiebesparing te realiseren.

Van eenvoudige maatregelen tot totaalprojecten, het VEB heeft het geschikte raamcontract voor jou. Onze experten ontzorgen je in de selectie en aankoop.

Tina Van Lierde
Teamcoördinator
Image
tina

Al eens aan EPC gedacht?

Een energieprestatiecontract (EPC) is een totaalproject met besparingsgarantie. Je kan hierbij dus meerdere maatregelen (energiebesparing en hernieuwbare energie) combineren.

Meer

Zij werken al samen met VEB

Het VEB begeleidt ons OEPC-project. Met dit energieprestatiecontract is een besparing van meer dan 30 procent op de huidige energiefactuur gegarandeerd.

Walter Vandeneede
OPZC Rekem
Image
rekem

De samenwerking met het VEB en het studiebureau is vlekkeloos verlopen. Nu hebben we een werkinstrument waarmee we de komende jaren aan de slag kunnen, en zo ons steentje bijdragen aan een beter klimaat. Een aanrader!

Kenny Verhulst
Zorgbedrijf Harelbeke
Image
Kenny

Door ons energieprestatiecontract besparen we jaarlijks 26% op onze energiefactuur waarvan 3% onmiddellijke winst na aftrek van de investeringskost. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus.

Lieven Willems
Universiteit Antwerpen
Image
uantwerpen

Het VEB heeft ons stap voor stap geholpen bij de aanvraag van een energiescan en de bijhorende subsidies. We zijn heel tevreden over de samenwerking!

Jan Bogaert
Zorgbedrijf Meetjesland
Image
Meetjesland

We zijn blij met deze kans om ons energieverbruik aan te pakken. Het VEB volgt dit traject goed op, en we appreciëren de snelheid en de flexibele houding van het studiebureau.

Dirk Florin
Revalidatiecentrum Het Veer
Image
Veer

Het meest interessante aan de energiescans is dat ze een handvat zijn. Ze helpen prioriteiten te stellen. Intussen hebben de scans binnen onze vzw voor een groter klimaatplan gezorgd.

Jan De Cooman
Vlaams Welzijnsverbond
Image
Vlaams Welzijnsverbond

Enkele van onze klanten

Interesse in één van onze diensten

Onze medewerkers staan voor je klaar.