Bij binnenisolatie zijn niet enkel de muren van belang. Zie dat je niet onnodig warmte verliest via je vloeren.

Vraag nu vloerisolatie aan

Waarom zou je dit doen?

Als je met structurele gebouwproblemen kampt of nood heeft aan renovatie van je gebouw, is vloerisolatie een maatregel waarmee je, na dakisolatie en muurisolatie, aanzienlijk veel energie kan besparen.

Hoeveel energie bespaar je?

Vloerisolatie heeft een terugverdientijd van 5 tot 8 jaar, afhankelijk van de vloeroppervlakte en de geometrische vorm. Maar als de bestaande vloer moet uitgebroken worden en een nieuwe afwerking geplaatst moet worden, loopt deze terugverdientijd op tot een veelvoud van deze termijn, afhankelijk van de gekozen afwerking. Relatief gezien is dat dan nog niet zo lang, omdat je er nog lang alle baten van hebt. Het gemiddelde rendement van vloerisolatie is 8 à 10 % per jaar.

Met studie of meteen naar aanneming

Op zoek naar een studiebureau en aannemer voor je vloerisolatie? Je hoeft de aanbesteding niet zelf te doen, wij deden dat al voor jou. Onze Raamovereenkomst "Studie, uitvoering en werfopvolging" ontzorgt je van de gebouwanalyse tot en met de opvolging van de uitvoering. Onze projectleiders zorgen voor de kwaliteitsbewaking en staan met het studiebureau klaar voor al je vragen. Als je al een studie hebt of als het over een kleiner project gaat, kan je via ons aannemingsbestek meteen naar uitvoering gaan. Onze projectleider informeert jou over de stappen in jouw project.

 

Vraag nu je vloerisolatie aan