Heb je in je gebouw nog geen hoogrendementsbeglazing, of zelfs nog enkele beglazing? Enkel glas vervangen door hoogrendementsbeglazing is een must.

Vraag nu deze dienst aan

 

Waarom zou je dit doen?

Een schrijnwerkrenovatie verhoogt naast de energie-efficiëntie ook het comfort enorm, omdat het tochtgevoel nabij de ramen hiermee verdwijnt.
 

Hoeveel energie bespaar je?

Door hoogrendementsbeglazing zal tot 80 % minder warmte verloren gaan ten opzichte van enkele beglazing. De terugverdientijd van het vervangen van de beglazing bedraagt 6 à 7 jaar.

Zijn je ramen en deuren 40 jaar oud of ouder? Dan is het schrijnwerk ook zeker aan vervanging toe. De isolatiewaarde van modern schrijnwerk, dat voldoet aan de strenge EPB-regelgeving, is vele malen hoger dan oud schrijnwerk. Gezien de meerkost voor de profielen en de hogere plaatsingskosten, bedraagt de terugverdientijd van schrijnwerkrenovatie al snel 20 jaar.

Ingrepen aan het schrijnwerk kosten standaard meer dan installatietechnische maatregelen, maar hebben evengoed een lange levensduur, met behoud van de energiebesparing doorheen de levensduur. Ze worden zelfs beschouwd als prioritair uit te voeren en brengen je op een duurzame manier dichter bij uw besparings- en klimaatdoelstellingen.
 

Met studie of meteen naar aanneming

Binnen de raamovereenkomst ‘Studie, uitvoering en werfopvolging’ is er een specifiek onderdeel voor deze maatregelen voorzien. Het studiebureau komt steeds ter plaatse om de ramen te inspecteren en de meest economische oplossing uit te werken, rekening houdend met de geldende regelgevingen, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Als je al een studie hebt of als het over een kleiner project gaat, kan je via ons aannemingsbestek meteen naar uitvoering gaan. Onze projectleider informeert jou over de stappen in jouw project.

Vraag nu je schrijnwerkrenovatie aan

Gerelateerde nieuws