Zonnepanelen (PV)

Vraag als overheidsdienst eenvoudig je zonnepanelen aan bij het VEB. Wij werken als aankoopcentrale en je hoeft dus zelf niet aan te besteden. Verder heeft het VEB de kwaliteitsscreening al voor jou gedaan en volgen we jouw dossier van A tot Z op. Kortom: het VEB zorgt zowel juridisch als technisch voor een waterdichte dienstverlening.
 

Gratis haalbaarheidsstudie

Zelfs als je niet weet of jouw daken geschikt zijn voor zonnepanelen, loop je geen enkel risico. De haalbaarheidsstudie is gratis. Een aanvraag is dus nog geen effectieve bestelling. Je bestelt de gratis haalbaarheidsstudie, en beslist later.
 

Uitgebreide garanties

Deze raamovereenkomst biedt je uitgebreide garanties:
  • Tot 25 jaar productgarantie op PV-panelen (80% opbrengst na 25 jaar).
  • Een standaard all-in garantie van 10 jaar (op het correct functioneren van de installatie).
  • Een optionele prestatiegarantie (bij het afsluiten van een jaarlijks onderhoudscontract) voor een optimale ontzorging.
 
Zonnepanelen voor publieke diensten waren dus nog nooit zo eenvoudig of voordelig!
We plaatsten al voor meer dan 20 MWp aan zonnepanelen over heel Vlaanderen. Bekijk hier het huidige overzicht van onze aanvragen voor zonnepanelen:


kaart bestelde zonnepanelen via VEB
 

Download de productfiche hiernaast voor meer informatie over de verschillende fases.

Werk je voor een school of een culturele- of jeugdvereniging? Bekijk dan zeker de leningen voor jouw sector. Scholen die onder AGION vallen kunnen gebruik maken van een renteloze energielening.

Bekijk hier de getuigenis van Katholiek onderwijs Stad Herentals:Op zoek naar zonnepanelen via derdepartijfinanciering of met burgerparticipatie? Kijk dan bij stroomafnameovereenkomst.
 

Zij gingen jou voor:

logo CAW
Via het VEB kunnen we in één beweging al onze geschikte gebouwen van zonnepanelen voorzien. We verliezen geen tijd met zelf aanbesteden, alles ligt al op het schap.
Pascal Heytens
CAW Zuid-West-Vlaanderen
schepenen bij zonnepanelen Wingene
Via het raamcontract van het VEB kunnen we sneller in actie schieten voor het klimaat. De installatie van de zonnepanelen zorgt voor een CO2-reductie van 21.000 kg per jaar.
Brecht Warnez
Gemeente Wingene
Pieter Devos
Voor zes van onze scholen hebben we zonnepanelen laten plaatsen. Het VEB zorgde voor het raamcontract en wees ons op de energielening van AGION. Dat betekent voor onze scholen dus een winst vanaf dag één.
Pieter Devos
Scholengemeenschap basisonderwijs regio Tielt
Marc Peeters
We hebben zeven campussen voorzien van zonnepanelen. Zonder de energielening van AGION was dat ondenkbaar. We voelen het nu ook in onze portefeuille. Laat de zon maar schijnen!
Marc Peeters
Katholiek Onderwijs Stad Herentals

Vraag nu je gratis haalbaarheidsstudie aan