Zonnepanelen (PV)

Op zoek naar zonnepanelen via derdepartijfinanciering of met burgerparticipatie? Kijk dan bij stroomafnameovereenkomst.

Wij werken als aankoopcentrale en u bent dus zelf volledig gevrijwaard van het aanbestedingsproces. Verder heeft VEB de kwaliteitsscreening voor u gedaan en zorgt het voor een ontzorging van A tot Z. Kortom VEB zorgt voor een zowel juridisch als technisch waterdichte dienstverlening.

In het kader van een volledige ontzorging, stellen we een compleet traject voorop. Hierbij wordt eerst gratis een haalbaarheidsstudie door de installateur uitgevoerd. Vervolgens krijgt u een ontwerp met gedetailleerde studie en raming. Hierna gaan we over tot de effectieve plaatsing van de installatie, met kwaliteitsborging, voorlopige oplevering en definitieve oplevering. Finaal wordt ook monitoring verzorgd, alsook optioneel een onderhoudscontract aangeboden.

Deze raamovereenkomst biedt u uitgebreide garanties:
  • Tot 25 jaar productgarantie op PV-panelen (80% opbrengst na 25 jaar).
  • Een standaard all-in garantie van 10 jaar (correct functioneren van de installatie).
  • Een optionele prestatiegarantie (bij het afsluiten van een jaarlijks onderhoudscontract) voor een optimale ontzorging.
We plaatsten al voor meer dan 3MWp aan zonnepanelen over heel Vlaanderen. Bekijk hier het huidige overzicht van onze aanvragen voor zonnepanelen:


kaart bestelde zonnepanelen via VEB
 

Download de productfiche hiernaast voor meer informatie over de verschillende fases.

Werkt u voor een school of een culturele- of jeugdvereniging? Bekijk dan zeker de leningen voor uw sector. Scholen die onder AGION vallen kunnen gebruik maken van een renteloze energielening.

Zij gingen u voor:

logo CAW
Via het VEB kunnen we in één beweging al onze geschikte gebouwen van zonnepanelen voorzien. We verliezen geen tijd met zelf aanbesteden, alles ligt al op het schap.
Pascal Heytens
CAW Zuid-West-Vlaanderen
schepenen bij zonnepanelen Wingene
Via het raamcontract van het VEB kunnen we sneller in actie schieten voor het klimaat. De installatie van de zonnepanelen zorgt voor een CO2-reductie van 21.000 kg per jaar.
Brecht Warnez
Gemeente Wingene
Pieter Devos
Voor zes van onze scholen hebben we zonnepanelen laten plaatsen. Het VEB zorgde voor het raamcontract en wees ons op de energielening van AGION. Dat betekent voor onze scholen dus een winst vanaf dag één.
Pieter Devos
Scholengemeenschap basisonderwijs regio Tielt
Marc Peeters
We hebben zeven campussen voorzien van zonnepanelen. Zonder de energielening van AGION was dat ondenkbaar. We voelen het nu ook in onze portefeuille. Laat de zon maar schijnen!
Marc Peeters
Katholiek Onderwijs Stad Herentals

Vraag nu uw gratis haalbaarheidsstudie aan