Energiedata

Wat kan het VEB voor u doen met meer gegevens?

  1. Inzicht

    Terra legt linken die er voordien niet waren. Een combinatie van energiegegevens en patrimoniumgegevens levert een schat aan informatie op waar de overheid in zijn geheel gebaat bij is. Specifiek rond energiebeheer kunnen we door datamining de projecten slim kiezen. In een geautomatiseerd rapport ziet u waar mogelijke pijnpunten voor uw infrastructuur liggen.

  2. Benchmarking

    Vergelijken tussen uw verschillende gebouwen of met gelijkaardige verbruikers wordt eenvoudiger door Terra. Door gegevens over de grootte, ouderdom en functie van uw gebouwen te combineren met uw verbruiks- en facturatiegegevens, kunnen we zien of uw verbruik binnen de verwachtingen ligt. U heeft toegang tot verschillende inzichtelijke rapporten. Wij kunnen u helpen bij de analyse en gericht adviseren om uw energieverbruik aan te pakken.

  3. Open data

    We geloven in transparantie en openbaarheid. Samen met jullie zien we meer en kunnen we meer. Uiteraard met respect voor privacy, kunnen in de toekomst innovatoren uit allerlei maatschappelijke segmenten aan de slag met de datasets. Waar zij opportuniteiten vinden om de energiekost te verminderen, kunnen wij u vervolgens helpen om dit binnen de wet overheidsopdrachten uit te voeren.

Heeft u een specifiek rapport nodig?

Wij helpen u graag verder